foto

Seung-hwan Baek

  • nar. 17.4.1998 (22 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Joeun chingoodeul
2013 Namjjeukeuro twieo
2011 Dogani
2009 Aeja
2007 Riteon

TV seriály

2019 17seeui jogeon (TV seriál)
Yimong (TV seriál)
2017 7 ileui wangbi (TV seriál)
O! banjiha yeosindeuliyeo (TV seriál)
2016 Byutipul maideu (TV seriál)
2015 Beulreodeu (TV seriál)
Yookryongi nareusha (TV seriál)
2013 Jang Ok-jeong (TV seriál)
2012 Aileobeu Itaeli (TV seriál)
2011 Bboori gipeun namoo (TV seriál)
Insoodaebi (TV seriál)
Nado, kkot! (TV seriál)
2010 Shineui kwijeu (TV seriál)
2006 Seoul 1945 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky