foto

Tae-yeong Ki

  • nar. 9.12.1978 (41 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hangangbeulluseu
2012 Saieseo
2011 Oneul

TV seriály

2015 Byeolnan myeoneuri (TV seriál)
2014 Sowoneool malhaebwa (TV seriál)
2013 Boolchimbuneul seora (TV seriál)
Sagunbunho 113 (TV seriál)
Seukaendeul: Maewoo choonggyeokjukigo boododeuckhan sagun (TV seriál)
2012 Areumdawoon geodaeege (TV seriál)
2011 Loyeol paemilli (TV seriál)
Pomnage salguya (TV seriál)
2010 Jejungwon (TV seriál)
2009 Inyeon mandeulgi (TV seriál)
2008 Dderooa (TV seriál)
Eommaga bbulnada (TV seriál)
Seutaui yeonin (TV seriál)
2007 Hayeon keotap (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 슈퍼맨이 돌아왔다 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky