foto

Tae-yeong Ki

  • nar. 9.12.1978 (42 let)
    Jižní Korea

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hangangbeulluseu
2012 Saieseo
2011 Oneul

TV seriály

2015 Byeolnan myeoneuri (TV seriál)
2014 Sowoneool malhaebwa (TV seriál)
2013 Boolchimbuneul seora (TV seriál)
Sagunbunho 113 (TV seriál)
Seukaendeul: Maewoo choonggyeokjukigo boododeuckhan sagun
2012 Areumdawoon geodaeege (TV seriál)
2011 Loyeol paemilli (TV seriál)
Pomnage salguya (TV seriál)

Galerie (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky