foto

Ye-won Kim

  • nar. 11.12.1987 (32 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Doeorak
2016 Gukgadaepyo 2
2013 Mooseowon iyagi 2
2012 Mooseowoon iyagi
2011 Sunny
2008 Garoojigi

TV seriály

2019 Eurachacha waikiki (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
další epizody (16)
2018 Hyungbuoigwa : simjangeul humchin euisadeul (TV seriál)
Kimbiseo wae geureolkka (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Richeu maen pueoumeon (TV seriál)
2017 Bakdaerieui eunmilhan sasaenghwal (TV seriál)
Naeil geudaewa (TV seriál)
Susanghan pateuneo (TV seriál)
2016 Jiltueui hwasin (TV seriál)
2014 Boolkkotsokeuro (TV seriál)
Sarangman halrae (TV seriál)
2013 Geum nawara, deookddak! (TV seriál)
Hooayoo (TV seriál)
Yeppeun namja (TV seriál)
2012 Pereopyojeu daejakjeon (TV seriál)
Romaenseuka pilyohae 2012 (TV seriál)
Sesang eodiedo eobneun chakhan namja (TV seriál)
Seutaenbai (TV seriál)
2011 Kkotminam ramyeongage (TV seriál)
Romaenseu tawoon (TV seriál)
2010 Byeolsoongeom sijeun 3 (TV seriál)
2009 Jeonseolui gohyang (TV seriál)
2007 Chakhan yeoja Baek Il Hong (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 우리집 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky