foto

Alex Feldman

  • nar. 19.10.1979 (39 let)
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Eternity Hill
2014 The Cask
2012 Černobylské deníky
2011 Hollywoodské straky (TV film)
2009 Repo Chick
The Collector
2007 Kush
2006 Trespassers
2005 Doktor smrt
Průšvihář na útěku
Vieni via con me
2004 Milenka
2003 Si' Laraby
2002 Americká zbraň
Bridget
Mr. Smith Gets a Hustler
2001 Rána do srdce (TV film)

TV seriály

2018 Takoví normální Američané (TV seriál)
Dead Hand (S06E01)
2017 Shooter (TV seriál)
Primer Contact (S01E10)
2016 Code Black (TV seriál)
What Lies Beneath (S02E07)
2014 Nicky, Ricky, Dicky a Dawn (TV seriál)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Duch mého dítěte (S05E18)
2007 Bejbybum (TV seriál)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S03E24)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Chamtivost (S03E20)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Věrnost (S01E04)
Právo a pořádek (TV seriál)
Teenage Wasteland (S11E12)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Eternity Hill

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Eternity Hill

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace