foto

Christopher Yost

  • nar. 21.2.1973 (44 let)
    St. Louis, Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Silver & Black
2017 Thor: Ragnarok
2016 Max Steel
2013 Thor: Temný svět
2009 Hulk Vs.
2008 Následníci mstitelů - hrdinové zítřka

TV seriály

2017 Star Wars Povstalci (TV seriál)
Heroes of Mandalore: Part 2 (S04E02)
2012 Želvy Ninja (TV seriál)
2010 Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (TV seriál)
2008 Iron Man: Obrněná dobrodružství (TV seriál)
Wolverine a X-meni (TV seriál)
2006 Fantastic Four (TV seriál)
2005 Alien Racers (TV seriál)
Legenda o drakovi (TV seriál)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
2003 Želvy ninja (TV seriál)
2000 X-men: Začátek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace