foto

Chris Gannon

  • nar. 8.8.1931
    Irsko
  • zem. 19.4.1983 (51 let)
    Kensington, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Joe's Day
Voda na poušti
1979 Dick Emery Comedy Hour, The (TV film)
Yesterday's Hero
1976 Office Party, The
1975 Gangsters (TV film)
Private Enterprise, A
The Sexplorer
1972 Tales from the Crypt
1967 Smůla na patách

TV seriály

2010 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Zanzibar Marketplace Job (S02E12)
1981 Maybury (TV seriál)
The Day of the Triffids (TV seriál)
World's End (TV seriál)
1980 We, the Accused (TV seriál)
1979 Room Service (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Kidnapped (TV seriál)
Pennies from Heaven (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1975 Poldark (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Seven Faces of Woman (TV seriál)
1973 Jack the Ripper (TV seriál)
Upper Crusts, The (TV seriál)
1972 Doctor in Charge (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
1971 Fenn Street Gang, The (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Sinners, The (TV seriál)
1969 Doktor v domě (TV seriál)
Gnomes of Dulwich, The (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
To je sladký pokojíček (E02)
The Liver Birds (TV seriál)
Toulavá plachetnice (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
The Informer (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Festival (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1958 Seaside Stars (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace