foto

Julie Arnold

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Guy
2011 Gérald K. Gérald (TV film)
2009 Un viol (TV film)
2002 Maurice to zařídí
Passage du bac (TV film)
2000 Žijeme jen jednou (TV film)
1999 Petits nuages d'été (TV film)
1998 Une grosse bouchée d'amour (TV film)
1997 Le Grand Batre (TV film)
1989 Double mixte (TV film)
1985 Gaffeur, Le
Telefon zvoní vždycky dvakrát
1980 Les contes galants de La Fontaine

TV seriály

2011 Paradise kemp (TV seriál)
La Bonne Aventure (S03E04)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1997 La Belle Vie (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1987 Marc et Sophie (TV seriál)
1985 Châteauvallon (TV seriál)

Dokumentární

1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Les grands du rire (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky