foto

Michel Voletti

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 International
2003 Šifra (TV film)
1993 Brune, La
1992 Noci šelem
Tout ou presque (TV film)
Zimní příběh
1991 First Circle, The (TV film)
1990 Víra v násilí
1989 Francouzská revoluce (TV film)
1986 Somrák z Beverly Hills
1984 Jealousy (TV film)
1982 Having It All (TV film)
1981 Princess and the Cabbie, The (TV film)
1980 Justocoeur
Les contes galants de La Fontaine
1979 Qu'il est joli garçon l'assassin de papa
Z pekla k vítězství

TV seriály

2007 Grand Star (TV seriál)
2006 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1995 Passeur d'enfants (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
Jolly Joker (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1989 Le masque (TV seriál)
Le triplé gagnant (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
Paparoff se vrací (TV seriál)
1987 Diamonds (TV seriál)
1986 Judge, The (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
The Hitchhiker (TV seriál)
1982 Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace