foto

Beatriz Carvajal

  • nar. 24.12.1949 (69 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Ninette
2000 Mi abuelo es un animal
1997 Pomatené srdce
1996 Brujas
1992 Nahá spojka
1991 Una hija más
1985 Una y sonada...
1983 Currante, El
1982 Martes y trece, ni te cases ni te embarques
Padre no hay más que dos

TV seriály

2019 La caza. Monteperdido (TV seriál)
2014 Bienvenidos al Lolita (TV seriál)
2009 Los misterios de Laura (TV seriál)
2007 La que se avecina (TV seriál)
2004 Paco y Veva (TV seriál)
2003 Tady se nedá žít (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
Vida y sainete (TV seriál)
1997 Más que amigos (TV seriál)
1996 Carmen y familia (TV seriál)
Hostal Royal Manzanares (TV seriál)
1995 Juntas pero no revueltas (TV seriál)
Quién da la vez (TV seriál)
1994 Función de noche (TV seriál)
1993 Lleno, por favor (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
Taller mecánico (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1987 Juncal (TV seriál)
1974 Los maniáticos (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky