foto

Christopher Owen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Srdce ve větru (TV film)
Čistá práce
1998 Basil
1994 Krůček k vraždě (TV film)
Sharpova čest (TV film)
1992 Charles a Diana (TV film)
1990 Sense of Guilt, A (TV film)
1975 Drive Carefully, Darling
1974 Confessions of a Window Cleaner

TV seriály

2001 Life as We Know It (TV seriál)
1995 The Buccaneers (TV seriál)
1994 Law and Disorder (TV seriál)
1993 Hrát králem (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Men Behaving Badly (TV seriál)
Natural Lies (TV seriál)
1991 Hope It Rains (TV seriál)
Selling Hitler (TV seriál)
Trouble in Mind (TV seriál)
1990 Domek z karet (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Harry Enfield's Television Programme (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
1987 A Perfect Spy (TV seriál)
Inspektor Morse (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 The Old Men at the Zoo (TV seriál)
1981 The Day of the Triffids (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1976 Maggie and Her (TV seriál)
Yes, Honestly (TV seriál)
1975 Lucky Feller (TV seriál)
1973 Helen: A Woman of Today (TV seriál)
1972 Both Ends Meet (TV seriál)
It's Murder But Is It Art (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
Mandog (TV seriál)
War and Peace (TV seriál)
1971 Fenn Street Gang, The (TV seriál)
1970 Codename (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Dokumentární

2011 Unlawful Killing

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace