foto

Francisco Piquer

  • nar. 2.6.1922
    Valencie, Valencia, Španělsko
  • zem. 11.12.2009 (87 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 XXL
1998 Abuelo, El
1987 Lute: camina o revienta, El
1984 De mica en mica s'omple la pica
Memorias del general Escobar
1980 Gran secreto, El
1979 Boda del señor cura, La
1974 Matrimonio al desnudo
1973 Aborto criminal
1972 Cerco de terror
1971 Diablo Cojuelo, El
¿Es usted mi padre?
1970 Relicario, El
1969 Soltera y madre en la vida
1968 Dinamita está servida, La
1967 Lo que cuesta vivir
1966 Carré de dames pour un as
Clarines y campanas
El padre Manolo
El sonido de la muerte
Lola, espejo oscuro
1965 Extranjera, La
Suena el clarín
1962 Grano de mostaza, El
La reina del chantecler
1961 Prohibido enamorarse
1960 El emigrante
1959 Sendas marcadas
1958 El ángel está en la cumbre
Giovane canaglia
Historias de la feria
Te doy mi vida
1957 Krvavá rapsodie
Manos sucias, Las
1955 Cerco, El
Lo que nunca muere
Los agentes del quinto grupo

TV seriály

2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1997 Pasen y vean (TV seriál)
1996 Todos los hombres sois iguales (TV seriál)
1994 Función de noche (TV seriál)
¡Ay, Señor, Señor! (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
1990 Historias del otro lado (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1988 Miguel Servet, la sangre y la ceniza (TV seriál)
1986 Segunda Enseñanza (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1974 Suspiros de España (TV seriál)
1971 Del dicho al hecho (TV seriál)
Ficciones (TV seriál)
Las doce caras de Eva (TV seriál)
Tres mosqueteros, Los (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
1968 Hora once (TV seriál)
1966 Diego Acevedo (TV seriál)
El tercer rombo (TV seriál)
La pequeña comedia (TV seriál)
Los encuentros (TV seriál)
Teatro breve (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
Tiempo y hora (TV seriál)
1964 Sábado 64 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
Sospecha (TV seriál)
1960 Gran teatro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace