foto

Cerise

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 La victoire des vaincus (TV film)
2008 Drôle de Noël! (TV film)
2007 La locandiera (TV film)
2003 Orages (TV film)
2001 Judicaël (TV film)
1997 Un printemps de chien (TV film)
1994 Balle perdue (TV film)
1993 Lásky bez lásky
1992 Racquel Released
1991 Alerte rouge, L' (TV film)
Toubab Bi
1986 Paulette, la pauvre petite milliardaire
À nous les beaux dimanches (TV film)
1985 Une vie comme je veux (TV film)
1984 Vive les femmes!
1983 Démon dans l'île, Le
1982 Paříž, jednou večer (TV film)
Petite fille dans un paysage bleu, La (TV film)
1981 Quatre femmes, quatre vies: Des chandails pour l'hiver
1980 Je vais craquer!!!
1979 Disciplína musí bejt
Frisée aux lardons, La
Přinutím vás žít
1977 Maestro, Le
1976 D'amour et d'eau fraîche

TV seriály

2002 S.O.S. 18 (TV seriál)
2001 Fred a jeho orchestr (TV seriál)
2000 Mary Lester (TV seriál)
1998 La clef des champs (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Na útěku (S07E01)
1995 Baldi (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1989 Maria Vandamme (TV seriál)
1987 Florence ou la vie de château (TV seriál)
1984 Instit, L' (TV seriál)
1981 Roses de Dublin, Les (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky