foto

Pepe Martín

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Wendy placa 20957 (TV film)
2008 Konspirace v El Escorialu
Specialitka šéfkuchaře
2006 Niñ@s
1989 Vášeň muže
1986 Rubia del bar, La
1985 Za svitu měsíce
1982 Eromeni, I
1981 Cariñosamente infiel
1976 La iniciación en el amor
1971 Casa de los Martínez, La
La Araucana
1967 Tiempo con Elena
Vicomte règle ses comptes, Le
1966 Cuando tú no estás
Tampeko
1965 I grandi condottieri
1964 Gunfighters of Casa Grande
Piso de soltero
1963 Ensayo general para la muerte
Juego de la verdad, El
Nuevas amistades
1962 La cara del terror

TV seriály

2002 Géminis, venganza de amor (TV seriál)
2001 Academia de baile Gloria (TV seriál)
Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Paraíso (TV seriál)
1999 Petra Delicado (TV seriál)
1998 A las once en casa (TV seriál)
1996 La casa de los líos (TV seriál)
1995 Juntas pero no revueltas (TV seriál)
1994 Destino en sus manos, El (TV seriál)
Función de noche (TV seriál)
1993 Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
Primera función (TV seriál)
1988 Crònica negra (TV seriál)
Miguel Servet, la sangre y la ceniza (TV seriál)
1984 Veraneantes (TV seriál)
1983 Encargo original, Un (TV seriál)
1982 Máscara negra, La (TV seriál)
1979 Novel·la (TV seriál)
1977 Las viudas (TV seriál)
1976 Teatro estudio (TV seriál)
1974 Original (TV seriál)
1973 Mónica a medianoche (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
Obra completa (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
Hora once (TV seriál)
Pequeño estudio (TV seriál)
1966 Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)
Platea (TV seriál)
Teatro catalán (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
Sospecha (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky