foto

Miguel Ángel García

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Fausto 5.0
1998 La mirada del otro
1997 En brazos de la mujer madura
1992 Krávy
1991 Mimo hru
1990 Sombra del ciprés es alargada, La
1983 Maldita miseria
1982 Retrato de una mujer casada
1980 Buscando un campeon

TV seriály

2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El secreto de la porcelana (TV seriál)
1998 Tio Willy (TV seriál)
1993 Celia (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace