foto

Luis Fernando Alvés

  • nar. 1961
    Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Kapitán Trueno a Svatý grál
2010 América
2001 Mujer de mi vida, La
2000 Menos es más
1996 El abriguito
Láska vážně škodí zdraví
Malena es un nombre de tango
1995 Hermana, pero ¿qué has hecho?
1993 Laberinto griego, El
Rosa rosae
1992 Sny mrtvých
1991 Cómo levantar 1000 kilos
1990 Barcelona Lamento
Samé dukáty
1989 La punyalada

TV seriály

2014 Ciega a citas (TV seriál)
Sin identidad (TV seriál)
2008 Maitena: Estados alterados (TV seriál)
2007 Hermanos & detectives (TV seriál)
MIR (TV seriál)
2004 Diez en Ibiza (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Jacinto Durante, representante (TV seriál)
Paraíso (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1996 Oh, Espanya! (TV seriál)
Todos los hombres sois iguales (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)
1993 Encantada de la vida (TV seriál)
Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1992 Dangerous Curves (TV seriál)
1990 Telepasión española (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
Mundo de Juan Lobón, El (TV seriál)
Primera función (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky