foto

Jean-Pierre Moulin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Anton Tchékhov 1890
Meurtres à Guérande (TV film)
Nos futurs
2012 Dishonored: The Tales from Dunwall
2008 Paříž
2007 Blonďáček
2006 Batismo de Sangue
2003 Drôle de genre (TV film)
1996 Une souris verte
1995 Excentric paradis
Le dernier voyage (TV film)
Tom est tout seul
1994 Emmène-moi
1992 Temps et la chambre, Le (TV film)
À la vitesse d'un cheval au galop
1990 Tumultes
1989 Free Frenchman, The
1986 Nazi Hunter: The Beate Klarsfeld Story (TV film)
1984 Děvka
1982 Côte d'amour, La
1980 Bobo la tête
Fou de mai, Le
Grand Poucet, Le (TV film)
1979 Esprit de famille, L'
1978 Alertez les bébés
Zelený pokoj
1977 Le destin de Jean-Noël
1976 L'enfant prisonnier
1975 Akce Lady Marlène
Véronique ou L'été de mes 13 ans
1974 Dédé la tendresse
Le pain des rêves (TV film)
Mort d'un enfant, La (TV film)
1973 Gants blancs du diable, Les
L'An 01
1972 Irma la Douce (TV film)
1971 Biribi
1969 L'astragale
1967 Dimanche de la vie, Le
Lamiel
1966 La Morale de l'histoire (TV film)
Život na zámku
1964 Baisers, Les
Indes noires, Les (TV film)
1963 Voyage à Biarritz, Le
1962 Adorable Menteuse
Jusqu'au bout du monde
Trois chapeaux claques, Les (TV film)
1960 Honneurs de la guerre, Les
Hry lásky
1959 Bratranci

TV seriály

2015 Si Guitry m'était conté (TV seriál)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
1998 Maigret (TV seriál)
Maigret a mrtvý z trati (E28)
1990 Tintinova dobrodružství (TV seriál)
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
Kick, Raoul, la moto, les jeunes et les autres (TV seriál)
Petit déjeuner compris (TV seriál)
1979 Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
1975 Charmes de l'été, Les (TV seriál)
Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1968 Záznamy agentury O (TV seriál)
1967 Amateur ou S.O.S. Fernand, L' (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Zelený pokoj
1972 Wir sind drei (TV film)
1970 Chambres de bonne
1964 Valentin le désossé (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1970 Chambres de bonne

Host

TV pořady

1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace