foto

Juanjo Artero

  • nar. 3.7.1965 (54 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Nemají pokoj svévolníci
2002 Brasil
1997 Pomatené srdce
1994 ¡Por fin solos!
1989 El río que nos lleva
Černé ovce
1988 A la altura de los ojos
1986 Futuro perfecto
Oficio de muchachos
1985 Nosotros en particular

TV seriály

2013 Na lodi (TV seriál)
La última bala (S03E16)
Fuera de este mundo (S03E15)
Un ruido en el cielo (S03E14)
další epizody (7)
2012 Frágiles (TV seriál)
Na lodi (TV seriál)
La energía que mueve el mundo (S03E09)
Quién es quién (S03E08)
La boda (S03E07)
další epizody (10)
2011 Na lodi (TV seriál)
Lži a kabaret (S02E13)
Zrcadlení (S02E12)
Jeden duchařský (S02E11)
další epizody (26)
2007 Cámara abierta 2.0 (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
El comisario (TV seriál)
1997 Negocios de mamá, Los (TV seriál)
1995 Juntas pero no revueltas (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)
Función de noche (TV seriál)
Hermanos de leche (TV seriál)
1989 Le grand secret (TV seriál)
Primera función (TV seriál)
1988 Olivar de Atocha, El (TV seriál)
1986 Turno de oficio (TV seriál)
1981 Modré léto (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Dokumentární

2016 Rotas

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky