foto

Carlos Ballesteros

  • nar. 31.12.1935
    Zaragoza, Aragón, Španělsko
  • zem. 4.9.2011 (75 let)
    Móstoles, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Moños, La
1995 Belmonte
1994 Amor propio
1986 Romanza final (Gayarre)
1984 Locas vacaciones
1981 Duelo a muerte
Lobo negro, El
1978 Nunca en horas de clase
Oro rojo
Tatuaje
Ángel negro
1977 Esposa de día, amante de noche
Luto riguroso
Mirón, El
1976 Cuando Conchita se escapa, no hay tocata
Lozana andaluza, La
Černý meč
1975 Extraño amor de los vampiros, El
Juego sucio en Panamá
Novios de la muerte
Olvida los tambores
1971 Sobre verde, El
1969 Día de mañana, El
Pepa Doncel
1968 Persecución hasta Valencia
They Came to Rob Las Vegas
1966 Proceso a una estrella
1964 Isidro el labrador
1963 Ensayo general para la muerte
Hora incógnita, La
1962 Accidente 703
1958 Hecho violento, Un

TV seriály

2007 Quart (TV seriál)
2000 Antivicio (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1997 Positrón (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1994 El sexólogo (TV seriál)
Función de noche (TV seriál)
1993 Encantada de la vida (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
Primera función (TV seriál)
1984 Fragmentos de interior (TV seriál)
1983 La comedia (TV seriál)
1980 Tarde de teatro (TV seriál)
1977 Mujeres insólitas (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
Teatro estudio (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
Visto para sentencia (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
1969 La risa española (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
Hora once (TV seriál)
1966 Diego Acevedo (TV seriál)
Teatro breve (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)
1963 Estudio 3 (TV seriál)
Novela (TV seriál)
1960 Gran teatro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky