foto

Pilar Barrera

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 La semana que viene (sin falta)
2004 La piel de la tierra
2002 Clara (TV film)
2000 Báilame el agua
Terca vida
1997 Gracias por la propina
Nadoraz
1995 Belmonte
1992 Luz negra
1991 Fuente de la edad, La
1990 Dopisy od Aloua
1988 Bâton Rouge
Malaventura
1987 Slast ze zabíjení
1982 Juanita la Larga (TV film)
Úl
1980 Kargus
1979 Historia de 'S'
1977 Climax

TV seriály

2011 Bandolera (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2004 Mis adorables vecinos (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
Petra Delicado (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
1997 Banda de Pérez, La (TV seriál)
1996 La casa de los líos (TV seriál)
Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
1994 ¡Ay, Señor, Señor! (TV seriál)
1993 Encantada de la vida (TV seriál)
1991 Chicas de hoy en día, Las (TV seriál)
Farmacia de guardia (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1987 Cómicos (TV seriál)
Eurocops (TV seriál)
1986 Tristeza de amor (TV seriál)
1984 Veraneantes (TV seriál)
1983 La comedia (TV seriál)
Lecciones de tocador (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky