foto

Christopher Tyson

  • nar. 13.5.1972 (46 let)
    Montreal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Přání smrti
2016 Hibou
2015 Enragés
Le scaphandrier
Stonewall
2013 In Faustian Fashion
1990 Princové v exilu

TV seriály

2015 Karl & Max (TV seriál)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
2013 Nezvaný host (TV seriál)

Dokumentární

2016 Real Detective (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace