foto

Tristan D. Lalla

  • nar. 3.2.1984 (34 let)
    Montreal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Flarsky
2018 The Lower Plateau
Zoe
2017 Girls' Night Out (TV film)
2016 Já, kocour
2014 Doupě
Wings of the Dragon
2013 Betty and Coretta (TV film)
Happy Slapping
In Faustian Fashion
Red 2
Útok na Bílý dům
2012 Sestra v ohrožení (TV film)
2011 Funkytown
Pronásledovaná (TV film)
2010 Tangled (TV film)
2008 Serveuses demandées
2007 Narušený život (TV film)
Převtělená
V rytmu stepu

TV seriály

2017 21 Thunder (TV seriál)
The Disappearance (TV seriál)
2016 Quantico (TV seriál)
Fast (S01E19)
2010 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
2009 The Bitter End (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace