foto

Max Faulkner

  • nar. 1931
    Anglie, Velká Británie
  • zem. 13.2.2010
    Havefordwest, Pembrokeshire, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Zlaté oko
1979 Vydra Tarka
1976 Little Lord Fauntleroy (TV film)
The Bawdy Adventures of Tom Jones
Trial by Combat
1974 Carry On Dick
1973 Šakal
1971 Slepá hrůza
1970 V pravý čas
1968 Kam orli nelétají
Salt a Pepper
1967 Okouzlený
1965 Agent Palmer: Případ Ipcress
Intelligence Men, The
1963 That Kind of Girl
1962 Dr. Crippen
Gang War
Silent Invasion, The
1961 Crosstrap
The Third Alibi
1959 Behemoth, the Sea Monster
Nebezpečí mezi námi
1958 I Was Monty's Double

TV seriály

1984 Robin Hood (TV seriál)
Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Skandál v Čechách (S01E01)
1981 The Day of the Triffids (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
Disraeli (TV seriál)
Enemy at the Door (TV seriál)
1977 Robin's Nest (TV seriál)
Secret Army (TV seriál)
1976 Lorna Doone (TV seriál)
The Prince and the Pauper (TV seriál)
Space: 1999 (TV seriál)
Ring Around the Moon (S01E19)
1975 Poldark (TV seriál)
Survivors (TV seriál)
1974 Nerozluční (TV seriál)
1973 Warship (TV seriál)
1972 Arthur of the Britons (TV seriál)
Colditz (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
The Pathfinders (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 The Goodies (TV seriál)
1969 Randall a Hopkirk (TV seriál)
Těžký případ (E22)
The First Churchills (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1967 The Prisoner (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Richard the Lionheart (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 Deadline Midnight (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
Ivanhoe (TV seriál)
1957 O.S.S. (TV seriál)
Rendezvous (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1956 Potts in Parovia (TV seriál)
The Adventures of Sir Lancelot (TV seriál)
The Buccaneers (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace