foto

Denis Gilmore

  • nar. 14.8.1949 (71 let)
    Hillingdon, Middlesex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Vyrobeno v Dagenhamu
2004 Špinavá válka (TV film)
1980 Taming of the Shrew, The (TV film)
1973 Psychomania
1971 The Blood on Satan's Claw
1969 H2S
1968 Gates to Paradise
1966 451° Fahrenheita
Lucy in London (TV film)
1965 Fotbalová horečka
Ligeina hrobka
1964 The Three Lives of Thomasina
Zlatá hlava
1962 Almost Angels
1960 Unstoppable Man, The
1958 Them Nice Americans
1953 Oracle, The

TV seriály

1984 Big Deal (TV seriál)
1981 The Day of the Triffids (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Thicker Than Water (TV seriál)
1979 Worzel Gummidge (TV seriál)
1977 Lord Tramp (TV seriál)
Nicholas Nickleby (TV seriál)
1976 The Flockton Flyer (TV seriál)
1974 Bedtime Stories (TV seriál)
1972 Dead of Night (TV seriál)
Edwardians, The (TV seriál)
1971 Doctor at Large (TV seriál)
1969 In Loving Memory (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
1962 William (TV seriál)
1961 The Pursuers (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky