foto

Yat-Fei Wong

  • nar. 19.8.1946 (73 let)
    Macao, Čína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Witch Walker
2017 Xian yu chuan qi
2016 Dad, I Will Rescue You
2014 Deng yi ge ren ka fei
The Scroll of Wing Chun White Crane
2013 Beyond the Bounds
Xia ri shi ai
Yi ye jing xi
2011 Cai li fu quan
2010 Da Xiao Jiang Hu
Tang bo hu dian qiu xiang 2 zhi si da cai zi
The Swordman Dream
2009 TheTreasure Hunter
2008 Kung-Fu
2007 Mei nu shi shen
2006 Xi zhao
Ye man mi ji
2005 Velké dobrodružství
Wo ya ma fa zi wen
2004 Wo yao zuo model
2003 Lao shu ai shang mao
Lovci upírů
Wo de ma fan lao you
2002 Beauty and the Breast
Conman 2002
Dry Wood, Fierce Fire
Wo ai yi lu ge
2001 Crime of a Beast
Nan ge nu chang
Shaolin fotbalista
Stolen Love
You qing yin shui bao
2000 Duel
Xia gu ren xin
1999 Yue lok ji wong
1998 Xing yun yi tiao long
1997 Huo shao dao 2: Heng xing ba dao
1996 Da nei mi tan 008
Gu huo nu zhi jue zhan jiang hu
Huang jin dao li xian ji
Long hu Bo Lan ji
Shao nian 15/16 shi
Yu pu tuan II: Yu nu xin jing
Yun cai zhi li xing
Zhong qing ai qing gan jue
1995 Bai bian xing jun
Dai lao bai shou
Heng wen dao pi niu wen chai
Hua yue jia qi
Hui hun ye
Jin yu man tang
Shan shui you xiang feng
Shi xiong di
Xin za shi xiong zhu nu zi
1994 Guo chan Ling Ling Qi
Jiu pin zhi ma guan: Bai mian Bao Qing Tian
Lun Wen-Xu lao dian Liu Xian-Kai
Po huai zhi wang
San ge xiang ai de shao nian
Zhu guang bao qi
1993 Bosonohý kluk
Dong fang san xia
Guang Dong wu hu: Tie quan wu di Sun Zhong Shan
Yi dai xiao xiong: San zhi qi
Yi jiu si jiu zhi jie hou ying xiong zhuan
Zhui nan zi
Zuřivý mnich
1992 Bu wen jiao fu dai ni piao Han Ri
Du cheng da heng xin ge chuan qi
Hua gui lu xing tuan
Shen si guan
Ti dao bao
1991 Dai zi hong lang
Sha tan zai yu zhou shi nai
Wu yi tan zhang: Lei Luo zhuan
Yu long gong wu
Zhi zun wu shang II - yong ba tian xia
一世好命
1990 Bu wen xiao zhang fu
Xiao xing chuang di qiu
1989 Ai ren tong zhi
Hua gui you xian gong si
Lie huo jie tou
Xiao sa xian sheng
1988 Chang duan jiao zhi lian
Wu long zei ti shen
1986 Bi gui zhuo
1985 Fan dau mui
Qing chun chai guan
1984 Yin zhong
1983 Meng gui chu long
Tian ji guo he
1982 Once upon a Rainbow
1981 Gong zi jiao
1980 Laughing Times
The Happenings
1979 Da chu tou
Tian cai gong fu
Two Wonderous Tigers
Zhuang ju zai yu Niu gan yan
1978 E yu tou hei sha xing
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace