foto

Edmund Pegge

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Swerve
2004 Jessica (TV film)
2002 Černí a bílí
2000 Selkie
1997 Hořící nebe
Maslin Beach
1991 Heroes II: The Return (TV film)
Sladký mluvka
1987 Slavný případ (TV film)
1985 Ozbrojený přepad
1980 Nightmares
1974 Human Target (TV film)
Out of Love (TV film)
Scream... and Die!
1967 Follow That Camel

TV seriály

2016 Vlčí Zátoka (TV seriál)
Wolf Creek (S01E06)
2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
2000 Bramborárna (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1997 Oddělení vražd (TV seriál)
1991 Golden Fiddles (TV seriál)
1987 Truckers (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1985 Anzacs (TV seriál)
Howard's Way (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Chance in a Million (TV seriál)
1983 Vichry války (TV seriál)
1981 Sorry! (TV seriál)
Tenko (TV seriál)
The Day of the Triffids (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
Lucinda Brayford (TV seriál)
Spring & Fall (TV seriál)
1979 Skyways (TV seriál)
1978 Return of the Saint (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
1976 Emigrants, The (TV seriál)
Luke's Kingdom (TV seriál)
Orde Wingate (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Get Some In! (TV seriál)
1974 It Ain't Half Hot Mum (TV seriál)
Silent Number (TV seriál)
1973 Moonbase 3 (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Londoners (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Oddělení vražd (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Love Story (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace