foto

Gordon Case

  • nar. Guyana

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 Plážová párty 2

TV seriály

1998 Playing the Field (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1981 The Day of the Triffids (TV seriál)
1980 Buccaneer (TV seriál)
1978 Spearhead (TV seriál)
1976 Fall and Rise of Reginald Perrin, The (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace