foto

Nicolás Dueñas

  • nar. 1941
    Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Armando (o la buena vecindad)
1996 Tvé jméno mi zamořilo sny
1987 Divinas palabras
1981 Gary Coopere, jenž jsi na nebesích
1980 El crimen de Cuenca
1967 Busca, La
Hombre de mundo, El (TV film)

TV seriály

2007 Familia Mata, La (TV seriál)
Hermanos & detectives (TV seriál)
2003 Tady se nedá žít (TV seriál)
2001 Agente 700 (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
Mediterráneo (TV seriál)
¡Qué grande es el teatro! (TV seriál)
1998 Vida y sainete (TV seriál)
1997 Banda de Pérez, La (TV seriál)
Negocios de mamá, Los (TV seriál)
Pasen y vean (TV seriál)
1996 El súper (TV seriál)
1994 Compuesta y sin novio (TV seriál)
1993 Encantada de la vida (TV seriál)
Lleno, por favor (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1983 Encargo original, Un (TV seriál)
La comedia (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
Teatro estudio (TV seriál)
1973 Mónica a medianoche (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
1969 Vivir para ver (TV seriál)
1968 Hora once (TV seriál)
Pequeño estudio (TV seriál)
1966 Teatro breve (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace