foto

David Higgs

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Churchill
2014 Honour
That Day We Sang (TV film)
2013 Vraždy na domácí frontě (TV film)
2012 All in Good Time
Epithet
Restless (TV film)
2009 Kolej Sv. Trajána 2: Legenda o zlatu rodu Frittonů
Tony
Vraždy v Yorkshiru: 1983 (TV film)
Zabijáci lesbických upírek
2008 RocknRolla
2007 Britz (TV film)
2006 Svědek (TV film)
2005 Derailed (TV film)
The Government Inspector (TV film)
Třetí v pořadí (TV film)
2003 Tomu se ani nechce věřit (TV film)
2002 Innocents (TV film)
Night Flight (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Druhá šance (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Prkna, jež znamenají smrt (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Pro dobro Eleny (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Vražda podle osnov (TV film)
The Project (TV film)
2001 Russian Bride, The (TV film)
2000 A Christmas Carol (TV film)
Hero of the Hour (TV film)
Summer in the Suburbs (TV film)
1997 The Canterville Ghost (TV film)

TV seriály

2020 Jeho temné esence (TV seriál)
The Cave (S02E02)
The City of Magpies (S02E01)
2019 Jeho temné esence (TV seriál)
Betrayal (S01E08)
The Fight to the Death (S01E07)
Kobra 11 (TV seriál)
Konečná (S24E14)
2018 Deep State (TV seriál)
Old Habits (S01E01)
Origin (TV seriál)
I Am (E10)
A Total Stranger (E09)
Lost on Both Sides (E02)
další epizody (4)
2017 Will (TV seriál)
Play the Devil (E09)
Your Houses (E08)
Brave New World (E04)
2016 Inspektor Banks (TV seriál)
Kousek srdce - 2. část (S05E04)
Kousek srdce - 1. část (S05E03)
2015 Bouřlivé léto v Britské Indii (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
Tommy a Pentlička (TV seriál)
N or M?: Part 3 (E06)
N or M?: Part 2 (E05)
N or M?: Part 1 (E04)
další epizody (6)
2014 Cizinka (TV seriál)
Na hradě Leoch (S01E02)
Anglánka (S01E01)
2013 By Any Means (TV seriál)
The Escape Artist (TV seriál)
2011 Case Sensitive (TV seriál)
Mad Dogs (TV seriál)
The Promise (TV seriál)
2008 Lost in Austen (TV seriál)
2006 Hercule Poirot (TV seriál)
Rodinné sídlo (S10E03)
2004 Island at War (TV seriál)
2003 Špióni z Cambridge (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2000 Nature Boy (TV seriál)
1999 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Britský granátník (S04E04)
1998 In the Red (TV seriál)
1997 The Broker's Man (TV seriál)
1996 Delta Wave (TV seriál)
1992 The Tomorrow People (TV seriál)

Dokumentární

2005 Přežít! (TV seriál)
1993 James Herriot's Yorkshire: The Film

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky