foto

Desmond Cullum-Jones

  • nar. 1.12.1924
    Seattle, Washington, USA
  • zem. 6.6.2002 (77 let)
    Poole, Dorset, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Freak Out
1995 Steal, The
1993 Foreign Affairs (TV film)
1976 The Madness (TV film)
1975 Old Curiosity Shop, The
1971 Dad's Army
1968 The Big Switch
1963 Impact
1962 Wuthering Heights (TV film)

TV seriály

1997 Rag Nymph (TV seriál)
1985 Blott on the Landscape (TV seriál)
Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Mitch (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1982 Emery Presents: Legacy of Murder (TV seriál)
Nancy Astor (TV seriál)
1981 Brendon Chase (TV seriál)
The Day of the Triffids (TV seriál)
1979 Penmarric (TV seriál)
Potter (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
Thomas and Sarah (TV seriál)
1977 The Velvet Glove (TV seriál)
1975 The Good Life (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
Father Brown (TV seriál)
1972 The Regiment (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Doomwatch (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
1967 Angel Pavement (TV seriál)
Vanity Fair (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 Mind of the Enemy, The (TV seriál)
1964 Danger Man (TV seriál)
Fire Crackers (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Desperate People, The (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
Lorna Doone (TV seriál)
1962 Big Pull, The (TV seriál)
Silent Evidence (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace