foto

Carme Fortuny

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 L'estratègia del cucut (TV film)
1999 Vše o mé matce
1998 Em dic Sara
Ratas
1997 Krysy
1994 Pret-A-Porter
1984 Ocúpate de Amelia
1978 Cartas de amor de una monja
Soldados
1969 La respuesta
1963 Vida de familia

TV seriály

2011 Kubala, Moreno i Manchón (TV seriál)
2010 La Riera (TV seriál)
2002 Majoria absoluta (TV seriál)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
1996 Nissaga de poder (TV seriál)
1994 Estació d'enllaç (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
Tot un senyor (TV seriál)
1988 Crònica negra (TV seriál)
1985 En escena: 100 anys de teatre català (TV seriál)
Galeria oberta (TV seriál)
1983 Misteri (TV seriál)
1982 Teatre (TV seriál)
1980 Nits de la tieta Rosa, Les (TV seriál)
1979 Novel·la (TV seriál)
1976 La saga de los Rius (TV seriál)
1975 Lletres catalanes (TV seriál)
Taller de comèdies (TV seriál)
1974 Original (TV seriál)
1971 Visto para sentencia (TV seriál)
1970 Personajes a trasluz (TV seriál)
1969 La risa española (TV seriál)
1968 Hora once (TV seriál)
1966 Autores invitados (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Teatro catalán (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky