foto

Šúiči Jošida

  • nar. 14.9.1968 (52 let)
    Nagasaki, prefektura Nagasaki, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2019 Rakuen - kniha
2016 Zuřivost - kniha
2013 Dobrák Jonosuke - kniha
Sajonara keikoku - kniha
2010 Akunin - kniha
Onnatachi wa nido asobu (TV film) - kniha
2009 Parēdo - kniha
2006 7-gacu 24-ka dóri no Christmas - kniha
Haru, Barneys de (TV film) - kniha

TV seriály

2014 Heisei Saru Kani Kassenzu (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Akunin

Host

TV pořady

2011 Nippon Academy šó (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky