foto

Manuel Gallardo

  • nar. 3.5.1937 (82 let)
    Cardeňa, Andalucía, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Las Cosas del Querer
1988 Hermano del espacio
1982 Perché non facciamo l'amore?
1979 Los mitos: Electra (TV film)
Sabato, domenica e venerdì
1976 El caballero de la mano en el pecho
1973 Na každého jednou dojde!
1972 Novios de mi mujer, Los
1971 Última seńora Anderson, La
1967 Después del gran robo
1965 Luciano
1964 Anthar l'invincibile
Cento cavalieri, I
1962 Tierra de todos

TV seriály

1996 Fetiche (TV seriál)
Todos los hombres sois iguales (TV seriál)
1994 Compuesta y sin novio (TV seriál)
Hermanos de leche (TV seriál)
1993 Encantada de la vida (TV seriál)
Lleno, por favor (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1986 La comedia dramática española (TV seriál)
Segunda Enseñanza (TV seriál)
1985 Comedia musical española, La (TV seriál)
1981 Modré léto (TV seriál)
1979 Antología de la zarzuela (TV seriál)
1977 Las viudas (TV seriál)
Mujeres insólitas (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1974 Noche de teatro (TV seriál)
1972 Una mujer de su casa (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
1968 Hora once (TV seriál)
1966 La pequeña comedia (TV seriál)
Teatro breve (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1960 Gran teatro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky