foto

Saskia Giró

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Platillos volantes
2002 Druhé jméno patří prokletým
2001 Fausto 5.0
Odpoledne s Gaudím
2000 Babaouo
1996 Moños, La
1993 La febre d'Or
Maldita suerte
¡¡Semos peligrosos!! (uséase Makinavaja 2)
1989 Bueno y tierno como un ángel
Gaudí
1988 Barcelonská spojka
1984 Pažbou do zubů
1981 Dos pillos y pico
1979 Cuarenta años sin sexo

TV seriály

2001 Memoria e il perdono, La (TV seriál)
1999 La memòria dels Cargols (TV seriál)
Pepe Carvalho (TV seriál)
1998 Laberint d'ombres (TV seriál)
1996 Cròniques de la veritat oculta (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1988 Crònica negra (TV seriál)
1987 13 x 13 (TV seriál)
1982 Teatre (TV seriál)
1981 Gran teatre (TV seriál)
1979 Novel·la (TV seriál)
1975 Lletres catalanes (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky