foto

Alicia Hermida

  • nar. 26.9.1932 (87 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Deseo de ser piel roja, El
1998 Don Juan
1997 Carreteras secundarias
1996 Buena vida, La
Malena es un nombre de tango
1994 Justino, vrah v důchodu
1993 Hombre de la nevera, El
1987 El bosque animado
1984 Bicykly jsou jen na léto
1982 Sladké chvíle
1981 Gary Coopere, jenž jsi na nebesích
1980 Cuentos eróticos
1971 Me debes un muerto
1966 Camino del Rocío
Jugando a morir
1965 Umorismo in nero
1964 Tengo 17 años
1963 Becerrada, La
Juego de la verdad, El
1962 Accidente 703
Vuelve San Valentín
1960 Maribel y la extrańa familia

TV seriály

2016 Paquita Salas (TV seriál)
Hasta Navarrete (S01E03)
2012 Aida (TV seriál)
Stamos okupa2 (TV seriál)
2010 Chicas de oro, Las (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
Periodistas (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)
Negocios de mamá, Los (TV seriál)
1996 Éste es mi barrio (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1994 Colegio mayor (TV seriál)
1990 Eva y Adán, agencia matrimonial (TV seriál)
Forja de un rebelde, La (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1986 La voz humana (TV seriál)
1983 La comedia (TV seriál)
1979 Escrito en América (TV seriál)
1978 El Camino (TV seriál)
1976 Teatro Club (TV seriál)
Teatro estudio (TV seriál)
1971 La tía de Ambrosio (TV seriál)
Las doce caras de Eva (TV seriál)
1970 Teatro de misterio (TV seriál)
1969 Cristina y los hombres (TV seriál)
La risa española (TV seriál)
1968 Hora once (TV seriál)
Pequeño estudio (TV seriál)
1966 Teatro breve (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
Telecomedia de humor (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
Tiempo y hora (TV seriál)
Tú tranquilo (TV seriál)
1963 Confidencias (TV seriál)
Escuela de maridos (TV seriál)
Estudio 3 (TV seriál)
Novela (TV seriál)
Sospecha (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1960 Gran teatro (TV seriál)
1959 Teatro de familia (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1980 Cuentos eróticos

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky