foto

Margarita Lascoiti

  • nar. 1949
    San Sebastián, País Vasco, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Smoking Club (129 normas)
2009 Zrozeny, aby trpěly
2005 Viandas, Las (TV film)
2002 Nos miran
2001 Dobrotivé nebe
1998 Mensaka
1997 Niño nadie
1995 Rey del río, El
1989 Baile del pato, El
1988 Nejzábavnější hra
Onassis - nejbohatší muž světa (TV film)
1986 Dragón Rapide
1984 Fuego eterno
1979 Jaque a la dama
1978 De fresa, limón y menta

TV seriály

2017 Ella es tu padre (TV seriál)
2014 Víctor Ros (TV seriál)
2013 Vive cantando (TV seriál)
2009 Águila roja (TV seriál)
2007 Hermanos & detectives (TV seriál)
La que se avecina (TV seriál)
MIR (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
1996 La casa de los líos (TV seriál)
Todos los hombres sois iguales (TV seriál)
Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
1991 Um Amor Feliz (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1987 Gatos en el tejado (TV seriál)
1984 Teresa de Jesús (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky