foto

Patricia Belcher

  • nar. 1954
    Helena, Montana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Jeepers Creepers 2 (2003)

    - Původně se měly ve druhém dílu objevit i Trish (Gina Philips) s Jezelle (Patricia Belcher) pátrájící po Creeperovi, zatímco autobus plný teenagerů měla být jen vedlejší zápletka. Čím více ale Victor Salva pracoval na scénáři, tím víc mu připadala dějová linka kolem autobusu zajímavější, a tak se nakonec postavy Trish a Jezelle rozhodl vyškrtnout ze scénáře. Pomohl tomu i fakt, že Gina Philips odmítla možnost si znovu zahrát svou postavu z prvního dílu. (SidneyP)

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Week Of
2016 The Tiger Hunter
2015 I'll See You in My Dreams
2014 Dark House
Sister
2013 Sprosťárny
2012 I Do
Walking the Halls
2010 Cyrus
2009 500 dní se Summer
2008 Zvláštní škola
2007 The Still Life
23
2006 Neznámý
2005 Portrét šílenství
Proud Family Movie, The (TV film)
2004 Reflections: A Story of Redemption
2003 Dry Cycle
2002 Board Room, The
2001 Jeepers Creepers
Před svatbou ne!
2000 The Dukes of Hazzard: Hazzard in Hollywood (TV film)
1999 Molly
Svatba mého nejlepšího kámoše
Vzkaz v láhvi
1998 You Lucky Dog (TV film)
1996 Oko za oko
Trávníkář 2: Odvrácená strana vesmíru
Woman Undone (TV film)
1995 Dad, the Angel & Me (TV film)
Favorite Deadly Sins (TV film)
Mutant
Nebezpečná známost (TV film)
Obvinění: Proces s McMartinovými (TV film)
1994 Attack of the 5 Ft.2 Women (TV film)
Jasné nebezpečí
1993 Doorways (TV film)
Vraždy černé vdovy (TV film)
1990 Hráči se smrtí

TV seriály

2017 Santa Clarita Diet (TV seriál)
So Then a Bat or a Monkey (S01E01)
Trial & Error (TV seriál)
The Verdict (E13)
The Defense Rests (E12)
Unusual Suspect (E11)
další epizody (11)
Sběratelé kostí (TV seriál)
The Final Chapter: The Day in the Life (S12E11)
The Final Chapter: The Scare in the Score (S12E07)
The Final Chapter: The Price for the Past (S12E04)
2016 Vražedná práva (TV seriál)
She Hates Us (S02E11)
2014 Partners (TV seriál)
Mike a Molly (TV seriál)
Molly's Neverending Story (S05E05)
2009 Průměrňákovi (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Tara a její svět (TV seriál)
Snow (S01E11)
Zpátky do školy (TV seriál)
První zvonění (S01E01)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vášeň na ledě (S04E12)
2008 Sběratelé kostí (TV seriál)
Cestující v mikrovlnce (S04E09)
Socha s lebkou (S04E07)
Smutná pravda (S03E15)
další epizody (4)
Odložené případy (TV seriál)
To pravé povolání (S06E02)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Santa Claus na blátě (S03E09)
Rytíř na síti (S03E08)
Máma v dodávce (S03E02)
další epizody (6)
Tráva (TV seriál)
The Brick Dance (S03E03)
2006 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Atlantic City (S02E08)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Ukradl stánek na hot dogy (S01E13)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Jidáš na kříži (S02E11)
Muž v márnici (S01E19)
2005 Dvojčata (TV seriál)
2003 Jake Effect, The (TV seriál)
2000 Battle of the Sitcoms (TV seriál)
The Trouble with Normal (TV seriál)
1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
White Trash (S04E07)
1996 Ženatý se závazky (TV seriál)
Díkuvzdání à la Bunda (S11E06)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Jaký život (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace