foto

Andžu Suzuki

  • nar. 23.9.1969 (49 let)
    Minó, Ósaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Asu ni kakeru haši: 1989nen no omoide
Gekidžóban Wakaokami wa šógakusei!
2017 Aibó: Gekidžóban IV
2016 Max Man Bros
2015 Mr.Makkusuman
Raia no inori
2014 Aibó: Gekidžóban III
Damashie Utamaro IV (TV film)
2013 Aibó series: X Day
Damashie Utamaro 3 (TV film)
2012 Damashie Utamaro 2 (TV film)
2011 Wararaifu!!
2010 Inu no omawarisan (TV film)
2009 Damašie utamaro (TV film)
2008 Kôri no Hana (TV film)
2007 Kimi ga Kureta Natsu (TV film)
2005 Kunitori Monogatari (TV film)
Zoo
1995 Basudei purezento
1993 Kôkô kyôshi

TV seriály

2016 Good Partner: Muteki na bengoši (TV seriál)
2014 Kjó wa kaiša jasumimasu (TV seriál)
2013 Oh, My Dad!! (TV seriál)
2012 Risō no Musuko (TV seriál)
2010 Marks no jama (TV seriál)
2006 Imo Tako Nankin (TV seriál)
2005 Anego (TV seriál)
Šin kasóken no onna 6 (TV seriál)
2004 Hikari to Tomo ni... ~Jiheishou-ji wo kakaete~ (TV seriál)
2003 Semishigure (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Zoku Heisei Meoto Jawan (TV seriál)
2001 Let's Go Nagata-cho (TV seriál)
2000 Heisei Meoto Jawan (TV seriál)
Shinjuku Boso Kyukyutai (TV seriál)
1999 Okoru Otoko, Warau Onna (TV seriál)
1997 Koi no Tamerai (TV seriál)
1996 Coach (TV seriál)
1995 Bokura ni Ai wo! (TV seriál)
Chonan no Yome 2 ・ Jikka Tengoku (TV seriál)
Ninshin Desuyo 2 (TV seriál)
1994 Chonan no Yome (TV seriál)
Wakamono no subete (TV seriál)
1993 Asunaro hakušo (TV seriál)
Usotsuki wa Fuufu no Hajimari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace