foto

Manuel Medina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Páramo
2006 El malogrado amor de Sebastián
2005 Cafe Estres
Rencor
2004 El edén
Misterio de los almendros, El
2003 Mal de hogar
2000 Estos vales son chingones
1961 Don José, Pepe y Pepito

TV seriály

2006 Mundo de fieras (TV seriál)
2005 La Madrastra (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1986 Media naranja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky