foto

Jóko Óšima

  • nar. 22.1.1955 (65 let)
    Osaki, prefektura Mijagi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gozen Džunren no ken
2018 Senkocu
2017 Simon & Tada Takaši
2016 Seishun no Meikyoku Story (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 39 (TV film)
2015 Džama: Šufu ga očita hamecu no miči (TV film)
Raia no inori
Taxi Driver no Suiri Nisshi 37 (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 38 (TV film)
2014 Taxi Driver no Suiri Nisshi 35 (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 36 (TV film)
Trick Shinsaku Special 3 (TV film)
2013 Kenchô omotenashi ka
Rusutaku no jiken: Naze tsuma wa korosaretaka (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 32 (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 33 (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 34 (TV film)
2012 Akujotachi no Mesu 2 (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 30 (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 31 (TV film)
2011 Taxi Driver no Suiri Nisshi 29 (TV film)
2010 Ai wa Mieru (TV film)
Gekijoban Trick: Reinosha Battle Royale
Taxi Driver no Suiri Nisshi 26 (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 27 (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 28 (TV film)
赤い霊柩車 呪いの絵馬 (TV film)
2009 Giwaku (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 25 (TV film)
Širahata no šódžo (TV film)
2008 Honto to Uso to Tequila (TV film)
Orochi
Taxi Driver no Suiri Nisshi 24 (TV film)
2007 Hótai club
Nagai nagai satsujin
Taxi Driver no Suiri Nisshi 23 (TV film)
Yonimo Kimyona Monogatari Autumn Special (TV film)
2006 Cinderella ni Naritai! (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 46 (TV film)
Nami no tô (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 22 (TV film)
Torikku gekidžóban 2
2005 Kjúmei bjótó 24dži supešaru (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 20 (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 21 (TV film)
Trick Shinsaku Special (TV film)
2004 Gekai Hatomura Shugoro Yami no Chart (TV film)
Okusama wa majo SP (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 18 (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 19 (TV film)
2003 Taxi Driver no Suiri Nisshi 17 (TV film)
2002 Taxi Driver no Suiri Nisshi 16 (TV film)
Trick: The Movie
2001 Taxi Driver no Suiri Nisshi 14 (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 15 (TV film)
2000 Another Heaven
Senrigan
Taxi Driver no Suiri Nisshi 12 (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 13 (TV film)
1999 Taxi Driver no Suiri Nisshi 11 (TV film)
1998 Daikaijû Tôkyô ni arawaru
Ring
Taxi Driver no Suiri Nisshi 10 (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 8 (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 9 (TV film)
1997 20-seiki nosutarujia
Taxi Driver no Suiri Nisshi 7 (TV film)
1996 Kagerô II
1995 Taxi driver no suiri nišši 5 (TV film)
Taxi driver no suiri nišši 6 (TV film)
1994 Taxi Driver no Suiri Nišši 3 (TV film)
Taxi driver no suiri nišši 4 (TV film)
1993 Taxi driver no suiri nišši 2 (TV film)
1992 Taxi driver no suiri nišši (TV film)

TV seriály

2018 Shufu Katsu (TV seriál)
2017 Eččan (TV seriál)
Eččan: šówa dame papa koi monogatari (TV seriál)
2016 Isan sózoku bengoši: Kakizaki Šin'iči (TV seriál)
2015 Kasóken no onna 15 (TV seriál)
2014 Hanasaku ašita (TV seriál)
Iryû: Team Medical Dragon 4 (TV seriál)
Kiba ookami: GARO - Makai no hana (TV seriál)
Serafuku to Uchujin (TV seriál)
2013 Dandarin: rôdô kijun kantokukan (TV seriál)
Keibuho Yabe Kenzo 2 (TV seriál)
Keidži no manazaši (TV seriál)
Nageki no bidžo (TV seriál)
Saikó no rikon (TV seriál)
Shotenin Michiru no mi no ue banashi (TV seriál)
dinner (TV seriál)
2012 Džoi Kuraiši Šóko (TV seriál)
Honjitsu wa Taian Nari (TV seriál)
Kaeru no ôjosama (TV seriál)
Kodoku no gourmet 2 (TV seriál)
Redžidento: gonin no kenšúi (TV seriál)
Umečan sensei (TV seriál)
2011 Fuju no sakura (TV seriál)
Inu o Kau to Iu Koto (TV seriál)
Madonna Verde (TV seriál)
Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
Sakura shinjuu (TV seriál)
2010 Dósókai (TV seriál)
GM: Odore dokutâ (TV seriál)
Gakeppuči no Eri (TV seriál)
Keibuho: Jabe Kenzó (TV seriál)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 54 (TV seriál)
Mioka (TV seriál)
Nihonjin no shiranai nihongo (TV seriál)
Reinórjokuša Odagiri Kjóko no uso (TV seriál)
Tenši no wakemae (TV seriál)
Ōgon no buta (TV seriál)
2009 Cubakijama-kačó no nanokakan (TV seriál)
Hidarime Tantei EYE (TV seriál)
Kyoto Chiken no Onna 5 (TV seriál)
Last Mail 2 (TV seriál)
Maid Deka (TV seriál)
Meitantei no okite (TV seriál)
Sora tobu Taija (TV seriál)
2008 4 šimai tanteidan (TV seriál)
Around 40 (TV seriál)
Furu suingu (TV seriál)
Kimi Hannin Janai Yo Ne? (TV seriál)
Kyatto sutorîto (TV seriál)
Loss : Time : Life (TV seriál)
Loto 6 de 3 Oku 2 Senman-en Atate Otoko (TV seriál)
San Daime no Yome! (TV seriál)
The Quiz Show (TV seriál)
Walkin' Butterfly (TV seriál)
2007 Garireo (TV seriál)
Haken no Hinkaku (TV seriál)
Hotelier (TV seriál)
Jigoku no sata mo yome shidai (TV seriál)
Sunadokei (TV seriál)
2006 Džigoku šódžo (TV seriál)
Kuitan (TV seriál)
2005 Anego (TV seriál)
Haruka 17 (TV seriál)
Magari Kado no Kanojo (TV seriál)
Onijome nikki (TV seriál)
2004 Dr. Koishi no Jiken Chart (TV seriál)
Fire Boys (TV seriál)
Waterboys 2 (TV seriál)
2003 Boku no mahō tsukai (TV seriál)
Chocolat (TV seriál)
Semishigure (TV seriál)
Trick 3 (TV seriál)
2002 Gokusen (TV seriál)
Hito ni jasašiku (TV seriál)
Nurseman (TV seriál)
Renai Hensachi (TV seriál)
Trick 2 (TV seriál)
2000 Trick (TV seriál)
1999 Keizoku (TV seriál)
Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
Prison Hotel (TV seriál)
ナオミ (TV seriál)
1998 Naččan ka (TV seriál)
Ten Urara (TV seriál)
1996 Futari no Seesaw Game (TV seriál)
Yuzurenai Yoru (TV seriál)
1995 Hačidai šógun Jošimune (TV seriál)
Okami Sandai Onna no Tatakai (TV seriál)
1991 Kimi no Na wa (TV seriál)
1981 Onna Taikoki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky