foto

Jean-Louis Broust

  • nar. 12.12.1946
    Esson, Calvados, Basse-Normandie, Francie
  • zem. 18.5.2006 (59 let)
    Moisson, Yvelines, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Ingénieur aimait trop les chiffres, L' (TV film)
Interdit au public (TV film)
1984 Ať žije život
Mesrine
1980 Brigade criminelle
1978 La Vierge folle (TV film)
À l'ombre d'un soupçon (TV film)
1977 Histoire d'une salamandre (TV film)
1976 Gloria mundi
Lumière
1972 Frédéric II (TV film)
1971 L'exécution du Duc de Guise (TV film)
Soldat et la sorcière, Le (TV film)
1969 Mléčná dráha
1968 Drôle de jeu
Les hauts de Hurlevent (TV film)

TV seriály

1991 Cas de divorce (TV seriál)
1989 Les compagnons de l'aventure (TV seriál)
1988 Vivement lundi (TV seriál)
1984 Amours des années 50, Les (TV seriál)
1981 Amours des années grises, Les (TV seriál)
1979 Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
1977 Richelieu (TV seriál)
1976 Vérité tient à un fil, La (TV seriál)
1974 Juive du Château-Trompette, La (TV seriál)
Les brigades du Tigre (TV seriál)
1973 Moliére (TV seriál)
1972 Les Rois maudits (TV seriál)
1971 Paní z Monsoreau (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky