foto

Gabriel Cinque

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Je ne vous oublierai jamais
1999 Nuit des hulottes, La (TV film)
1978 La chanson de Roland
1973 Affaire Crazy Capo, L'
Mlčenlivý
1972 Frédéric II (TV film)
Tête à l'envers, La (TV film)
1971 L'exécution du Duc de Guise (TV film)
L'homme qui rit (TV film)
1970 Oslí kůže
1969 Život, láska, smrt
1917 Yvette

TV seriály

2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1995 Avocate, L' (TV seriál)
1994 Les Yeux d'Hélène (TV seriál)
1993 La scalata (TV seriál)
Rocca (TV seriál)
1992 Les Cœurs brûlés (TV seriál)
1975 Compagnons d'Eleusis, Les (TV seriál)
1973 L'étang de la Breure (TV seriál)
Mohicans de Paris, Les (TV seriál)
1967 Chevaliers du ciel, Les (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky