foto

Mary Paz Pondal

  • nar. 1942
    Oviedo, Asturias, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Llaves de la independencia, Las
2002 Historia de un beso
Primer y último amor
1987 El pecador impecable
1983 Autonosuyas, Las
1981 La tía de Carlos
1980 Terror en el tren de medianoche
1978 Cabo de vara
1977 Casa Manchada
Chely
Jsem ještě chlapík
Mi primer pecado
Niñas... al salón
1976 Call Girl: La vida privada de una señorita bien
Las camareras
Libro del buen amor II, El
1975 Erotismo y la informática, El
Extraño amor de los vampiros, El
Lujo a su alcance, Un
Olvida los tambores
Vida íntima de un seductor cínico
1972 Padre de la criatura, El
1971 Aunque la hormona se vista de seda...
Blanca por fuera y Rosa por dentro
Chica casi decente, Una
La graduada
Simón, contamos contigo
Sobre verde, El
Uomo chiamato Apocalisse Joe, Un
1970 El astronauta
Tristana
1969 Los desperados
1968 O.K. Yevtushenko
Un día es un día
Verde doncella
1967 Club de solteros
Europa canta
Historia de la frivolidad (TV film)
1966 Agente Logan - missione Ypotron
Residencia para espías
1965 Nobleza baturra
1964 Dulcinea del Toboso
Tres gorriones y pico
1963 Camino, El
Juego de la verdad, El
1962 Banda de los ocho, La
Siempre en mi recuerdo
1961 Canción de cuna
1960 091 Policía al habla
Bruto para Patricia, Un
Don Lucio y el hermano pío
1959 Život Lazarilla z Tormesu

TV seriály

1996 Éste es mi barrio (TV seriál)
1994 El sexólogo (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
Teatro Club (TV seriál)
1968 Pequeño estudio (TV seriál)
1966 La pequeña comedia (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Don Quijote von der Mancha (TV seriál)
Estudio 1 (TV seriál)
1964 30 grados a la sombra (TV seriál)
1963 Estudio 3 (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace