foto

Arturo Querejeta

  • nar. 16.9.1956 (63 let)
    Logroňo, La Rioja, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Muertos comunes
2003 Atraco a las 3... y media
Čtvrté patro
1999 Endora
1992 Luz negra
1990 Huella del crimen 2: El crimen de Perpignán, La (TV film)
1988 Diputada, La
1987 Veredicto implacable

TV seriály

2012 Toledo (TV seriál)
2011 14 de abril. La República (TV seriál)
Isabel (TV seriál)
2010 Adolfo Suárez (TV seriál)
2008 Física o química (TV seriál)
2005 Al filo de la ley (TV seriál)
Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
Motivos personales (TV seriál)
2003 Pantano, El (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1997 Al salir de clase (TV seriál)
Vida en el aire, La (TV seriál)
1994 Compuesta y sin novio (TV seriál)
1990 Eva y Adán, agencia matrimonial (TV seriál)
Forja de un rebelde, La (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
Primera función (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky