foto

Amparo Rivelles

  • nar. 11.2.1925
    Madrid, Madrid, Španělsko
  • zem. 7.11.2013 (88 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Mar de luna
1993 Rosas de otoño (TV film)
1991 Día que nací yo, El
1989 Esquilache
1987 Dům Doni Bernardy
1986 Hay que deshacer la casa
1983 Soldados de plomo
1982 La casa de Bernarda Alba
1977 La coquito
1976 Playa vacía, La
1974 La madrastra
Věštba
1972 Hay ángeles sin alas
Medio pelo, El
Quién mató al abuelo?
1971 Indio
Juicio de los hijos, El
Una vez, un hombre...
1970 La viuda blanca
Problemas de mamá, Los
Remolino de pasiones
1969 Cuando los hijos se van
Día de las madres, El
La casa de las muchachas
1966 El fugitivo
1964 Novios de mis hijas, Los
1963 Historia de un canalla
1960 Amor que yo te di, El
El esqueleto de la señora Morales
Ángel tuvo la culpa, Un
1958 Agguato a Tangeri
Hijos del divorcio, Los
1957 Batalion stínu
1956 Herida luminosa, La
1955 Indiano, El
Pecado mortal
1954 Tres citas con el destino
1953 Piombi di Venezia, I
1951 Alba de América
La Leona de Castilla
1950 De mujer a mujer
1949 Duquesa de Benamejí, La
1948 La calle sin sol
María de los Reyes
Sabela de Cambados
Si te hubieses casado conmigo
1947 Angustia
Fe, La
Fuenteovejuna
1945 Espronceda
1944 Clavo, El
Eugenia de Montijo
1943 Deliciosamente tontos
Eloísa está debajo de un almendro
Un caballero famoso
1942 Ladrones somos gente honrada, Los
Malvaloca
1941 Alma de Dios
Mari Juana

TV seriály

2007 MIR (TV seriál)
1995 Regenta, La (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1986 La voz humana (TV seriál)
1983 La comedia (TV seriál)
1981 Gozos y las sombras, Los (TV seriál)
1978 Pasiones encendidas (TV seriál)
1975 Imperdonable, Lo (TV seriál)
1973 Hiena, La (TV seriál)
1970 Cruz de Marisa Cruces, La (TV seriál)
1969 Sin palabras (TV seriál)
1967 Lágrimas amargas (TV seriál)
Tormenta, La (TV seriál)
1966 Cristina Guzmán (TV seriál)
1965 Abismo, El (TV seriál)
Estudio 1 (TV seriál)
Llamada urgente (TV seriál)
Una mujer (TV seriál)
1964 Gabriela (TV seriál)
1963 Tres caras de mujer (TV seriál)
1962 Adiós, amor mío (TV seriál)
Momias de Guanajuato, Las (TV seriál)
Sor Juana Ines de la cruz (TV seriál)
1961 Leona, La (TV seriál)
1960 El otro (TV seriál)
Mujer dorada, La (TV seriál)
Pension de mujeres (TV seriál)

Dokumentární

1972 Ave sin nido

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky