foto

Maurice Travail

  • nar. 17.6.1929
    Villeurbanne, Rhône, Rhône-Alpes, Francie
  • zem. 3.8.1994 (65 let)
    Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Room Service
1988 Několik dní se mnou
Pošlete housle
1987 Scoop (TV film)
1986 Cikánka
Corps et biens
Večerní úbor
1984 Deux filles sur un banc (TV film)
1983 La veuve rouge (TV film)
1982 Ce fut un bel été (TV film)
Longuelune, Les (TV film)
Paříž, jednou večer (TV film)
1981 Samantha (TV film)
Ubu cocu ou l'archéoptéryx (TV film)
1980 Immorale, L'
Jean Jaurès: vie et mort d'un socialiste (TV film)
La Petite sirène
Surmâle, Le (TV film)
1979 Charlots en délire, Les
Histoires de voyous: L'élégant (TV film)
Huba toho druhého
Les Grandes conjurations: Le coup d'état du 2 décembre (TV film)
Studený bufet
1977 Amour en herbe, L'
Chantecler (TV film)
Comme la lune
Impressions d'Afrique (TV film)
1976 Blondy
Svatý rok
Un type comme moi ne devrait jamais mourir
Valentinova milostná výchova
1975 C'est dur pour tout le monde
Katrin a spol.
Krást se musí umět
Le péril bleu (TV film)
Les galettes de Pont-Aven
Lily, aime-moi
Nenapravitelný
Návrat sedmé roty
1974 Vincent, François, Paul a ti druzí...
1973 Enlèvement, L' (TV film)
Le gang des otages
Velký bazar
1972 Beau masque
Chut!
Franc-tireur, Le
Michetonneuse, La
Nez d'un notaire, Le (TV film)
1971 L'exécution du Duc de Guise (TV film)
Mort des capucines, La (TV film)
1970 Aventures de Zadig, Les (TV film)
Fauteuil hanté, Le (TV film)
1969 Gros malins, Les
1968 Boniface, La (TV film)
1967 Affaire Sacco et Vanzetti, L'
Au théâtre ce soir: (TV film)
Pitchi-Poï ou La parole donnée (TV film)
1964 Gros bras, Les

TV seriály

1988 Vivement lundi (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Amours des années 50, Les (TV seriál)
Pomněnková Marie (TV seriál)
Série noire (TV seriál)
Une aventure de Phil Perfect (TV seriál)
1983 Fabien de la Drôme (TV seriál)
1982 Épingle noire, L' (TV seriál)
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
Incorrigibles, Les (TV seriál)
1979 Yeux bleus, Les (TV seriál)
1977 Brigade des mineurs (TV seriál)
Dobrý den, pane Offenbachu (TV seriál)
Héritiers, Les (TV seriál)
Un juge, un flic (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
Nick Verlaine ou Comment voler la Tour Eiffel (TV seriál)
Vérité tient à un fil, La (TV seriál)
1975 Compagnons d'Eleusis, Les (TV seriál)
Erreurs judiciaires (TV seriál)
1974 Ardéchois-coeur-fidèle (TV seriál)
L'Île aux enfants (TV seriál)
Les brigades du Tigre (TV seriál)
Malaventure (TV seriál)
Messieurs les jurés (TV seriál)
1972 Boussardel, Les (TV seriál)
Chemins de pierre, Les (TV seriál)
1971 Schulmeister, espion de l'empereur (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
Rendez-vous à Badenberg (TV seriál)
1969 Trésor des Hollandais, Le (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Vidocq (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace