foto

Morten Svartveit

  • nar. 26.6.1978 (42 let)
    Voss, Hordaland, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Når jeg faller
2012 Téměř chlap
2000 Kaptein Sabeltann og den forheksede øya

TV seriály

2020 Stjernestøv (TV seriál)
2019 Zpřítomnělí (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Domácí hřiště (TV seriál)
Nikdy nebudeš sám (S02E08)
Příměří (S02E07)
Rocket Man (S02E06)
další epizody (8)
2018 Domácí hřiště (TV seriál)
Velký útěk (S01E10)
Byl to moc dobrý rok (S01E09)
Penalty (S01E08)
další epizody (10)
2017 Grenseland (TV seriál)
Hans Olavs hemmelighet (E08)
Josefs sjanse (E07)
Millas fremtid (E06)
další epizody (7)
Okupace (TV seriál)
Listopad (S02E04)
Září (S02E02)
Srpen (S02E01)
2015 Okupace (TV seriál)
Listopad (S01E08)
Říjen (S01E07)
Srpen (S01E05)
další epizody (4)
2014 Trio (TV seriál)

Dokumentární

2018 Stories From Norway (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky