foto

Franz Drameh

  • nar. 5.1.1993 (24 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vixen: The Movie
2016 Superhero Fight Club 2.0 (TV film)
100 Streets
2015 Legacy
Residue
2014 Na hraně zítřka
2012 Teď a tady
2011 Útok na věžák
2010 Život po životě

TV seriály

2017 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Freakshow (S03E02)
Aruba-Con (S03E01)
Aruba (S02E17)
další epizody (11)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
The Chicago Way (S02E08)
Invasion! (S02E07)
Outlaw Country (S02E06)
další epizody (24)
The Flash (TV seriál)
Invasion! (S03E08)
Arrow (TV seriál)
Invasion! (S05E08)
2015 River (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
The Flash (TV seriál)
The Fury of Firestorm (S02E04)
2012 Some Girls (TV seriál)
2008 Parents of the Band (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2016 DC's Legends of Tomorrow: Their Time Is Now - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace