foto

Franz Drameh

  • nar. 5.1.1993 (25 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vixen: The Movie
2016 100 Streets
Superhero Fight Club 2.0 (TV film)
2015 Legacy
Residue
2014 Na hraně zítřka
2012 Teď a tady
2011 Útok na věžák
2010 Život po životě

TV seriály

2018 Legends of Tomorrow (TV seriál)
The Good, The Bad and The Cuddly (S03E18)
2017 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Beebo the God of War (S03E09)
Crisis on Earth-X, Part 4 (S03E08)
Welcome to the Jungler (S03E07)
další epizody (18)
Supergirl (TV seriál)
Crisis on Earth-X, Part 1 (S03E08)
The Flash (TV seriál)
Crisis on Earth-X, Part 3 (S04E08)
Arrow (TV seriál)
Crisis on Earth-X, Part 2 (S06E08)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
The Chicago Way (S02E08)
Invasion! (S02E07)
Outlaw Country (S02E06)
další epizody (24)
The Flash (TV seriál)
Invasion! (S03E08)
2015 River (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
The Flash (TV seriál)
The Fury of Firestorm (S02E04)
2012 Some Girls (TV seriál)
2008 Parents of the Band (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2016 DC's Legends of Tomorrow: Their Time Is Now - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace