foto

Juan Sala

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Las edades de Lulú
1984 El pico II
1980 Canto de la cigarra, El
1978 Las truchas
Pár dnů z minulosti
1977 Niñas... al salón
1976 Otra alcoba, La
1975 Abuelita de antes de la guerra, Una
De profesión: polígamo
1974 Noche de la furia, La
1962 Escuela de seductoras

TV seriály

1991 Crónicas urbanas (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1986 La voz humana (TV seriál)
1984 Einstein (TV seriál)
Veraneantes (TV seriál)
1982 Máscara negra, La (TV seriál)
1974 Libros, Los (TV seriál)
Noche de teatro (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Teatro catalán (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky