foto

Gina Philips

  • nar. 10.5.1970 (48 let)
    Miami Beach, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jeepers Creepers 3
2012 Chained
Hijacked
2007 Sick House, The
Ukradená nevinnost (TV film)
2006 Posedlá démonem
Thanks to Gravity
2004 Havraní kronika
Mrtví k snídani
Sam & Joe
2003 Something More
2002 Anarchist Cookbook, The
2001 Anděl na skřipci
Jeepers Creepers
1998 Kariéristi
Polibek
1997 Něžná mafie (TV film)
Útěk domů (TV film)
Ďáblův obhájce (TV film)
1996 Her Costly Affair (TV film)
Unforgivable (TV film)
1995 Crosstown Traffic (TV film)
Není větší lásky (TV film)
Smrtící invaze (TV film)
Srdce má oči
1994 Lies of the Heart: The Story of Laurie Kellogg (TV film)
Rave, Dancing to a Different Beat
Čas pravdy
1993 Sňatek s mafií (TV film)

TV seriály

2010 Kriminálka New York (TV seriál)
Neobvyklí podezřelí (S06E21)
2007 Médium (TV seriál)
Whatever Possessed You (S03E16)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a muž, který postřelil Santa Clause (S06E10)
2004 Hawaii (TV seriál)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Touha po krvi (S03E09)
Pohotovost (TV seriál)
Vzpoura (S09E03)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Silnější než smrt (S03E16)
Hlavní podezřelý (S03E15)
Přehlídka podivínů (S03E14)
další epizody (5)
1999 Ally McBealová (TV seriál)
Smutné Vánoce (S03E08)
Zachraňte Santa Clause! (S03E07)
Změna je život (S03E06)
další epizody (5)
1998 Detektiv Buddy Faro (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
1997 Michael Hayes (TV seriál)
1996 Temné nebe (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Vypravěč příběhů (S01E13)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Kvítko (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)

Dokumentární

2002 Behind the Peepers: The Making of 'Jeepers Creepers'
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace